Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Monday, December 20, 2010

Ohh..sangat JIJIK!! ~ Zon jaga tepi kain orang

Yuhuuuuu~

Tadi tgh2 bosan kn sy pegi selongkar FB member2 yg ade..Honestly bkn semua kt dalam friendlist tu sy kenal..Org add sy accept je..Students pn ramai dlm FB sy. rs cm xprivacy dh..nak post pape pn kena tapis2 sket..ye la..mana tau ada spy nk siasat aktiviti sy..cheh..mcm la glemer sgt. Emm..nak carut2 pn dh xleh nnti bebudak baca kang ape plak dorg pk..msti dorg ckp "cikgu ni kalo sy carut marah..ckgu carut xpe" Haaaaaa..sape nk jawab?? nk letak pic posing2 sket malu la plak. Ckgu pon manusia biasa jugak.kih3..Masa tgh2 selongkar FB tu kn..trjumpa plak sorg ni..belek2 la wall dia..mmg post dia sume menjijikkan la..


sy rasa dia ni spesis yg baru kenal dunia ni. yg baru tau cmne nk guna FB..br tau cmne nak layari internet via phone. Pelik betol saya dgn manusia mcm ni.. Sy rs dia ni sangap sesangat tp xde org nak kat dia pun..nak kawin pn xde duit.hahaha..kesian jugak ngn orang cmni. Boleh dikatakan wall dia memang dipenuhi dengan post tentang seks, mabuk..ish2..yg xtahan tu letak profile pic dia dgn seorang perempuan..sy rs tu awek dia kot. Of course la kalo tgk pic tu org akn pk bukan2 psl awek dia kn..kn..pasal pakwenye asek2 kegersangan je..dan yg paling menjijikkan tu post Say Yes to Free Sex..mmg dia ni golongan yg rs hebat bila buat dosa..Hurmm..kesian~ dan tangan sy ringan sesangat utk remove manusia cmni dlm friendlist FB sy..Hohhh.mmg Jijik tahap gaban!!

2 comments:

a'im said...

ni bukan jijik..ni digelar hot sampah oleh geng oyabun..haha

JANN JANN JANNAH said...

hoh..hot smpah tu kire jijik gk la kn..xpe2..istilah lain mksud sama.hehe