Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Monday, December 27, 2010

New husband???

sorry coz dh lama xupdate..sy skang ni dlm proses penyesuaian diri ngn tempat baru. bz gegila2 tmbahan lak ngn skolah dh dekat nk bukak ni. mana nk setel hal rumah, hal skolah lama, skolah baru, rumah lama..tido pn xcukup.sy taip blog ni pun dlm keadaan tido (nmpak sgt menipu) auwchh~ actually sy baru je balik dr meeting pengurusan skolah baru..yg paling xbest ialah bila saya dapat jadual sy tgk semua kelas sy akn ajar BM..adoiiiiiiii~~~ cmne ek org sains nak ajar BM?? xpe2..walo ape pun sy akn buktikan yg sy akn buat yg terbaik. 

So...welcome New house, , new neighbors, new school, new principal, new subject, new town, new people, new environment, new life, everything's new~ husband?? still the same..muahahaha~

4 comments:

Jini said...

shehe.. nasib baik husband still sama..
selamat kembali ke sekolah!! hehe..

Pemilik Blog said...

kalu org sains ajar Bm... akan hilang la ayat ayat bunga... mesti keluar ayat ayat sintifik je...

jom layan ni..INFO :: Rahsia Tambah Traffic dan Follower ke blog anda .. http://blogmacammacamada.blogspot.com/2011/01/info-rahsia-tambah-traffic-dan-follower.html

Jini said...

hi jannah! jini tag awak dekat satu contest! check out my blog :)

JANN JANN JANNAH said...

adeh..lama oupdate blog..sorry jini
Pemilik blog : ada gak ckgu sains ayat lg brbunga dr ckgu bm tau