Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Thursday, May 12, 2011

Maaf kerana berterus terang

Sebenarnya aku musykil mana hilangnya nuffnang exchange aku? dah berhari2 aku tunggu kemunculan beliau tapi tak jugak muncul. Adakah nuffnang sangat merajuk selepas aku mencurangkan diri dengan mangga ads sehinggakan dia menarik exchange aku? aiyakkk~ aku takut nak post entri ni sebab takut ramai yang tersinggung tapi aku nak jugak nak jugak gitau.

Ekceli aku ni ada satu tabiat yang xleh nak dielakkan ketika online. mesti headfon d telinga dan bukak lagu2 feveret dengan volume yang agak tinggi. jadi bila aku berblogwalking, aku sangat2 tak suka pada blog yang ada letak lagu..abes la lagu feveret aku bila dah campur ngan lagu2 dalam blog tu..kalo lagu tu lagu yang aku suka tak kesah aku rela pause lagu aku tengah dengar tapi kalau kluar je lagu korea..adeiii..lemah semangat eden gerenti aku akan tekan x je kat blog tersebut walaupun entri dia sangat2 menarik.

Kesimpulannya, aku tak suka sangat pada blog2 yang ada lagu..sekian terima kasih


3 comments:

Kheira said...

2la aku pn..serabut telinga dengar.kan..kan..kan?

Kheira said...

2la..serabut telinga jah kan..kan..kan..huhu

JANN JANN JANNAH said...

yupp..sangat.kalo muzik je xpe..lagu kureng suka daa