Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Tuesday, April 12, 2011

Tetiba rasa baik..

Walaupun aku dah lama berkecimpung dalam bidang berblogging ni tapi follower aku blom cecah 100 pun lg..follower tu bagi aku bukanlah peminat blog aku tapi mereka2 yang support aku dan beri semangat untuk aku terus melalut dalam blog aku ni. antara kesengalan aku ialah tak letak butang follow selama 2 tahun blog ini wujud..masuk tahun ke 3 baru letak tu pun ada seorang hamba Allah yang sudi nak jadi follower aku yang pertama. katanya nak follow tp puas cari butang follow tapi xde.kih3...Tapi aku sedar diri post2 blog aku bersifat personal yang mana orang lain pun tak ingin nak tahu hal2 personal aku..aku bukan orang terkenal sampai orang lain nak amek tahu pasal aku. Aku bukan pakar pengurusan kewangan sebab aku sendiri pun pernah dapat surat warning xbayar PTPTN..aku juga buka pakar motivasi sebab aku sendiri pun pernah rasa tak bermotivasi langsung sampai amek MC tipu2 sbb nak ponteng sekolah..dan aku juga pakar bedah.eieiei tengok darah luka jari sendiri pun aku bleh pitam ni lagi nak belah badan orang..gila kau.aku cuma insan biasa yang ada keinginan untuk tengok rakan2 blog lain jenguk blog aku..hey..aku rasa dihargai..jadi aku ucap banyak2 tengkiu pada rakan2 yang sudi memfollow blog aku yang tak seberapa ni..tengkui jugak kat rakan2 yang sudi tinggal link blog die kat Mister Linky dan dan tak lupa jugak yang sudi berblogwalk di Hiperbola..sayang kamu kamu dan kamu semua..woww mcm menang anugerah padahal follower xsmpai 100 pun lg.hahaha.oleh itu kan..aku dengan rasa rendah diri dan baik hati aku nak bagi special gift kat rakan yang jadi follower aku ke 100..yeyy~ walaupun gift nye tak seberapa tapi aku ikhlas la..jadi rakan2..kalau rasa kamu yang ke 100 kan..kamu buzz la aku ek..kalo tak pun aku buru la kamu..jangan risau..aku bukan seorang yang mungkir janji..oleh itu..jadilah rakan blogger aku yang ke-100





2 comments:

Rose wardah said...

saya follower ke99=) cepat sb sy dh bg peluang utk follower ke100!

JANN JANN JANNAH said...

woww..thanks rose..kalo tak mmg xgerak2 sbb sume tggu nk jd yg ke 100.hehehe