Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Tuesday, April 26, 2011

Tak matching

Ada orang kata..ada benda tak kena dengan blog aku ni. bila aku belek2 tengok atas, tengok bawah, kiri kanan memang aku ada perasaan sesuatu yang tak kena dengan blog aku ni. Takyah la bandingkan blog aku ngan blog mereka2 yang dah femes..wawawaw xyah la xyahla sebab aku rasa ibarat seekor semut di badan t-rex. aku taknak jadi femes pun. aku berblog sebab aku nak tulis apa yang aku rasa..luahan perasaan dan lepas geram gitu. apa yang tak kenanya blog aku ni?? korang suka aku pun suka..korang tak suka aku nak kata ape..takkan aku nak paksa korang utk suka entri merapu2 aku ni. cuba korang tengok layout blog aku ala2 ayu gitu kan..dengan bunga2 dengan polka dot tapi bila tengok banner tetiba ada lesung batu berisi sambal belacan dan dia punya tagline IBARAT SAAMBAL BELACAN..PEDAS DIMAKAN TAPI NAK MAKAN JUGAK . (ohh baru aku perasan ada dua A pada perkataan sambal) tapi bukan tu yang aku nak fokus. ada jugak yang cadangkan supaya aku tukar layout tu letak nmpak garang sket sesuai dengan garangnya sambal belcan itu dan ayat2 yang aku guna dalam post aku tambah2 lagi bila aku geram..sgala mak nenek &^$#@$*@%^ pun kluar. harap maaf harap ampun tapi aku sangat2 suka layout blog aku sehinggakan aku tak sampai hati nak tukar layout lain..penat wooo nak carik layout, salah letak blog jadik cacat (susah utk orang macam aku yang rabun IT ni)..jadi tengok la keadaan kalau aku ada masa terluang yang sangat2 banyak aku akan usahakan mematchingkan blog aku ni secara kesluruhannya..okey~ :)


2 comments:

JazZ RaInS CaKeS OrDer "N" DeLiVeRy said...

ehehe nmpknye kamo typo lagi

" garangnya sambal belcan itu dan ayat2 yang aku guna dalam post aku "

cube tgk betul2

JANN JANN JANNAH said...

sgt teliti kamu neh.hehehe