Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Sunday, April 17, 2011

Damn kau Nyah!!

Seperti yang semua maklum hari ahad kan hari untuk bermalas-malasan..jadi aku gunakan hari ahad untuk mengoptimumkan kemalasan aku. contohnya bangun lambat, guling-guling depan tv, melihat kipas berpusing, mengira berapa ekor semut yang melintasi dan sebagainya. Perkara wajib yang aku akan buat untuk bermalas-malasan ialah mengadap laptop kesayangan aku ni dan ni la ni...melalut dalam blog.hahaha..memang best dan malas. aku ni jenis isteri yang stalker jugak..password facebook laki aku aku tahu tapi password aku dia lupa..aku dh bagitau yee tp dia lupa. bukan salah aku pun..tula keistimewaan letak password panjang2..yeah~ hey..aku bukan penjeles yang psiko oke! nak dijadikan cerita baru kejap tadi aku bukak la facebook dia tanpa pengetahuan dia sbb dia masih lena dibuai mimpi..masuk zohor kot baru bangun..memang malas kan?? korang nak tahu apa aku jumpa? aku jumpa seekor nyah yang cuba2 mengurat laki aku..Muahahahha..bole muntah darah aku tgk gambar dia..kalau ikutkan hati yg tgh jahat ni nak je aku upload gambar si nyah xsedar diri tu kat sini. fuhh fuhh fuhh tarik nafas panjang bila aku baca mesej dari si nyah itu utk laki aku..wey nyah!! try tengok jantina kau dalam IC tu sama je ngan jantina laki aku yang gatal sangat nk ngorat laki aku tu ape kes?? kau ingat laki aku akn tergoda ke? Buahahahahhaa..memang jadi lawak ahad betul la sampai tergelak2 aku baca mesej dia. lagi satu kan kalau nak jadi nyah muka cun nak mampos macam orang Thailand tu tak kisah sangat la sbb tengok pun terpikat kalo xtahu jantina sebenar tapi ni...ermm..macam kumpulan sepah cakap dlm maharaja lawak tu..TENUK JERAWAT BATU..adeh adeh adehhh krem perut aku gelak..tapi tapi tapi..dalam berjuta2 lelaki kat facebook kenapa kenapa dan kenapa laki aku? kenapa NYAH kenapa kau pilih laki aku? adeiiii~

Yess..aku jahat kt sesape saje yg cuba jahat dgn aku..dan Nyah ini cuba mengurat laki aku..damn!

**xsabar nk tggu laki aku bgn nk tnjuk mesej tu kt dia**

sebelum tu..aku blom abes gelak lagi..mari kite mari kite gelak sama2..

Auwwwww...ada kau tergoda??

MUAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAh


2 comments:

lilieyz said...

jelitassssss nye beliau T_____T

JANN JANN JANNAH said...

sangat jelita ibarat mop aku..nsb mop xsinggah kt muka beliau