Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Saturday, April 23, 2011

Mari Mariii berFaceblog

Jom kawan2 jomm kita menjoinkan diri kita dalam Faceblog.Faceblog ni lebih kurang cm facebook jugak la yang bertujuan untuk menjalinkan hubungan yang lebih erta antara blogger2 seluruh Malaysia..tak kira korang femes ke tak femes ke (mcm aku) asal korang ada blog, korang boleh join. Tak rugi satu sen pun sebab Faceblog ni takyah bayar..aku memang suka benda2 free..jadi jangan kira menjadi kera sumbang..mari bersosial di ....





2 comments:

Matt Ferdaz said...

assalamualaikum....sy dah letak link td...T.Q..

JANN JANN JANNAH said...

ur welcome..selamat berfaceblog :)