Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Thursday, June 9, 2011

Gadis disebalik header AppleMelody

Aku berblogwalking ke blog2 jiran dan kebanyakan blog yang aku sempat singgah ada banner yang menarik dan aku jeles. disebabkan aku sangat rabun IT dan tak mampu menghasilkan banner yang meletup macam blogger2 lain tapi atas rasa nak ada banner yang meluap2, maka aku dengan muka tak malunya meminta tolong seorang gadis untuk mendesignkan banner untuk aku. Kenapa mesti AppleMelody? sesungguhnya ada satu kisah disebalik nama AppleMelody yang aku tak rasa nak share dengan sesapa pun. Siapakah gadis itu? She's my best friend scince dari sekolah lagi..Nurul Khairani :) mujur la ada member yang terjebak dalam bidang design mendesign ni kan..leh gak aku tumpang..kihkih..thanks dear..aku sangat2 suka!! Nurul..aku takkan rasa was2 lagi untuk dera ko buat banner lagi cantik untuk aku..dan ko jangan cuba mengelakkan diri.wakaka.


dan Apple tu hilang separuh..kihkihk




2 comments:

Kheira said...

hehe..terharu plak rs ble ko post psl artwork ak..dhla xejas lg size banner ko tu..hehe..sbr ek dear..nnti ak edit size banner tu blk

JANN JANN JANNAH said...

aku sgt kagum kt org yg pndai design2 ni sbb aku buta seni.haha