Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Thursday, June 16, 2011

Dara atau tidak?


Dulu waktu zaman bergelar pelajar, banyak benda yang aku tak tahu. Member2 aku selalu cerita tentang dara dan gadis kehilangan dara. dah hilang dara kira bukan gadis la kan? macam2 lah teori karut tentang tanda2 seseorang perempuan itu sudah tiada dara masuk ke pendengaran aku. Sekarang bila dah dewasa sket aku dah mula tahu. 

Sebenarnya, mana ada tanda tanda secara fizikal untuk tahu perempuan tu dara lagi ke tidak. Kalau nak sangat tahu, pergi buat hubungan sex. Tahu lah kau nanti. Kalau tak pun paksa awek sendiri pergi check kat doktor sakit puan. Who cares about virginity right? Kata love is blind.

Dara/teruna tu pengukur cinta kau orang ke? Bukan kan? Nak sangat perempuan yang ada dara. Habis kau pasti kau masih teruna? Padahal teruna dah hilang kat tangan kanan sendiri *kofkofkof*.

Ini antara tanda tanda mitos perempuan masih dara yang tak boleh diterima pakai langsung sebab no scientific fact at all.

1. Puting berwarna pink.


Aku rasa mesti ada lelaki yang masih menggunakan konsep ini. Lelaki macam ni banyak tengok porn kat redtube dengan youjizz. Porn porn yang ada blonde girls mostly. Kau kena tahu most Asian woman tak ada puting kaler pink ni seperti most Asian woman tak ada rambut blonde melainkan dia warna sendiri rambut tu atau faktor genetik. Kalau nak puting kaler pink, pergi lah ngorat mana mana minah salleh.

p/s: if your boy request a pink nipples from you, who not you request a pink dick head from him?

2. Tumit berwarna merah.
Aku dengar mitos ni kat sekolah dulu. Kelakar weh. Kenapa tengok tumit perempuan untuk tahu dia dara ke tak? Tumit is nothing do with dara or not. Kalau merah maksudnya dara lagi. Kalau putih putih merah maksudnya dara dah pecah. Apa punya teori lah ni. Memang lah putih putih merah sebab perempuan tu mengalami kulit merekah kat tumit kaki. Habis kalau tumit kaki orang berkulit hitam manis tu putih melepak, maksudnya tak ada dara ke weh? (lol)

3. Bontot jatuh.
Kau ingat semua perempuan ada bontot tonggek ke? Hey. Aku salah seorang perempuan yang mempunyai bontot leper. Aku tak tahu lah macam mana rupanya bontot tu jatuh. Can't imagine it. Lagipun aku tengok mak cik aku yang ada 4 anak tu, bontot masih tonggek kot. Badan pun masih slim. Cuma sedikit buncit. How come is that?

4. Vagina berwarna pink. 

*sofa vagina yang berwarna pink*
Kalau kaler pink kat bahagian tu maksudnya masih belum ditebusi oleh kemaluan lelaki. Banyak tengok 3GP woi laki macam ni. 3GP Malaysia. Vagina pink ke hitam ke bukan penentu dara ada ke tak ada. Hitam mungkin sebab kesan dia cukur bulu kat sana. Cuba kau tengok ketiak kau sekarang. Ada tak warna hitam kesan kau selalu sangat cukur buku ketiak sampai ketiak kau jadi hitam. Pink sebab ikut warna kulit dia lah. Kalau cerah macam cina pink lah. Kalau hitam macam negro tak kan nak expected vagina dia kaler pink plak?

Ha. Tu je lah kot 4 mitos yang kita dah biasa dengar. Nama pun mitos. Kenapa nak percaya lepas tu aplikasikan dalam kehidupan plak tu.

Oh btw, sekarang teknologi canggih. Selaput dara palsu pun ada tahu? Tak caya? Masuk sini. Ada woi selaput dara tipu dorang jual kat lorong gelap. Kalau dah nikmat sangat. Peduli apa selaput dara tu palsu ke ori - kekekekeke.

Kalau dara dia pecah sebab aktiviti lasak macam mana? Kau nak salahkan siapa? Accept who she is now kalau betul lah hati kau sayangkan dia. Tahu tak ada perempuan yang tak pecah dara masa malam pertama bukan sebab dia dah tak ada dara. Tapi selaput dara dia tebal sangat. Susah nak koyak. Maybe kau kena push harder (lol).

Kredit to Amoi untuk post ini :)


2 comments:

.........zaleHa.......... said...

suka sgt dengan entry nie..
sy pon byk juga dengar psal bnda nie semua dari kawan-kawan sy..tp agak sukar tuk sy percaya....
ada yg kata tumit kaki merah still ada dara..so sy cuba selidik tumit kaki sy dengan mak sy ...sy lihat kaki mak sy merah jer..

Setahu sy la,dlm hadis n al-quran tak de pon bgtaw bnda nie semua..

kALAu la ada dibagitahu,macam mana la nasib mangsa rogol??mesti ramai yang tahu dia dah takde dara kan???
Mesti ada yang pelik,belum khwin tp dah hilang dara??

bagi sy pon bnda nie semua hanyalah mitos semata-mata...

JANN JANN JANNAH said...

tu la..org suka sgt percaya bnda bukan2. kalau percaya bontot jatuh dah xde dara, cmne ngn org yg badan kurus, kn bontot xnmpak sgt..pelik la org yg percaya bnda cmni