Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Monday, May 3, 2010

Al-Ikhsan vs Padini

Kalau tiba je hujung minggu benda rutin yg aku + hubby akn buat ialah tgk wayang. Plus..hujung minggu ni kuar cite best iaitu Iron Man 2. Actually, khamis lg dah siap2 book tiket untuk hari sabtu. Sampai je Jusco  tebrau, tgk barisan org beratur melimpah smpai depan kedai tattoo..gile gaban punye pjng nasib baik tiket dh book siap2..Actually Iron Man 2 ni xde la best sgt pun. Bosan sket sbb byk sembang. Last2 baru ada aksi sket. Nsb baik x tetido je.


Lepas tgk wayang hubby ckp nak belanja aku sesuatu so dia bawak la aku ke satu kedai..Al-Ikhsan. dia suruh aku cari apa2 yg aku berkenan. Hurm..kedai Al-Ikhsan tu kn kedai sporty2 gitu. Untuk org sukan2..so aku pun xtau ape yg aku berkenan kt dlm kedai tu. Jersey? Kasut? Beg? semua xkena dgn taste aku. Hubby dah tunggu aku pilih..so nak xnak aku terpaksa jugak pilih. Sebijik beg silang..aku pn xtau aku berkenan ke x ngan beg tu. tapi amek je la sbb xnak dia tggu lama..huhuhu.


Bila dh siap bayar sume, ktorang kluar la Al-Ikhsan..betul2 depan Al-Ikhsan aku nampak satu kedai favourite aku..Padini. Hadoii!! menyesal btol tadi xajak hubby pegi tgk2 barang kedai tu. Baju, beg, kasut..wawawawa..menyesal! menyesal! Nak minta dia belanja kt Padini mcm xsmpai ati plak sbb dia lom dpt gaji lg..xpela..tunggu je la dia dpt gaji br mintak lagi.hihihi.. Memang aku perasan lepas kawin ni hubby mcm nak ubah penampilan aku. Mungkin dia suka kalau aku berpakaian sporty. Tapi jiwa aku bukan ke arah tu. Aku lebih suka gaya feminin.


X SUKA :-(

SUKA :-)

4 comments:

Eyka said...

suka tgk beg silang tu...smart plak...untung nyer=)

Eyka said...

ske tgk beg silang tu...smart plak..untung nyer dpt beg cmtu..=)

Eyka said...

ske tgk beg silang tu...smart gler..untung nyer dpt beg cmtu..=)

Eyka said...

ske tgk beg silang tu...smart gler..untung nyer larrr..=)