Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Monday, January 31, 2011

Sape kebas payung aku??

Hari Ahad yang boring ..tgh baca paper tetiba kluar plak iklan rumah contoh area Pontian..dh namanya boring mmg xtau nk wtpe aku ajakla hubby kluar jenjalan smbil tgk tumah contoh dlm iklan tu..hujan pn hujan la redah saja..sbelum ke lokasi rumah kitorang singgah jap kt econsave beli beras ngn keperluan dapur yg lain..parking punya lah jauh sbb dh penuh sgt trpaksala bawak payung yg cntik saya supaya kami xkebasahan..dgn bangganya saya membuka payung cantik tu dan lalu di khalayak ramai..masa nak masuk Econsave tu ada plak suara "Cik..payung letak kat luar ye..xleh bawak masuk" saya akur sajalah..tp correction ya..bukan cik tp puan..xnmpak ke hubby sy kt sbelah punye hensem..wakakaka..lepas dh setel semua..sy kembali ke tempat payung cantik sy diletakkan.."Abanggg payung dh xde" yg tinggal hanya payung Barisan Nasional..adeii..nk wt cmne kn..trpaksa la amek payung tu sbb kt luar hujan dh lebat sgt..maafkan saya pemilik payung Barisan Nasional..payung cntik saya kena kebas..jd sy trpaksa kebas payung BN anda..panas btol tgn pegang payung BN ni.wakakaka..Pastu br la lokasi berikutnya ialah rumah2 contoh di bawah..


Banglo setingkat 3 bilik + 2 toilet keluasan 18x69 RM248k


Rumah kembar setingkat 4bilik+2toilet RM238

Rumah kembar 3bilik + 2 toilet RM 230k


Rumah kluster 2tingkat 4 bilik+ stor + 3 toilet keluasan 30x71 RM221k
(sy sgt suka yg ni) copppppppppppppp jgn amek sbb sy nak beli!!!



2 comments:

Anonymous said...

kalu la bli rumah ni mcm bli rumah kt cityville kan best..hahahaha

JANN JANN JANNAH said...

ya ya..melawat neighbour leh dpt duit..sy mlawat jiran2 sy xde pn dorg kasi duit.haha