Drop your link here..nnti leh melawat..

Member2 blogger

My Heartbeat

Tuesday, October 27, 2009

Tolong aku Doktor Ramli!!

Masa lapang yang panjang..aku menggeledah almari pakaian yg terletak di sudut bilikku. Satu persatu pakaian aku keluarkan. termenung aku sendiri bila aku melihat sehelai seluar slek berwarna hitam..satu ketika dulu, seluar itulah yg menjadi seluar kegemaranku. kini, seluar itu hanya memenuhi ruang almari. Kucapai baju Padini berwarna hijau lalu kupadankan ke tubuhku..sedih..baju itu juga pernah mnjadi baju kegemaranku.tapi... :(

Satu persatu baju dibelek..hitam, coklat, putih..hurm..aku hanya mampu mengimbas kembali saat2 manis baju2 berkenaan muat ditubuhku. Termenung sejenak memikirkan nasib diri.nasib yg sengaja ditempah.Walau hati semakin risau, tapi tiada kesedaran. Nafsu semakin memuncak..menunjukkan belang sebenar yang selama ini bersembunyi. Pantang melihat makanan pasti akan aku sapu hgga licin. Sesungguhnya..aku sudah tidak tahan lagi berkeadaan sebegini.

Masa semakin suntuk..tak mungkin dapat aku hentikan. dengan berbekalkan azam dan 2 produk aku akan cuba..cuba dan cuba. semoga aku berjaya menjadi seperti dulu..AMIN :)


No comments: